Μιχάλης Ευδαίμων

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε μαθήματα με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου, τον Γιώργο Φακανά, τον Anthony Jackson. Clinics από τους Tom Kennedy, Victor Wooten, Mike Stern, Billy Sheehan.

Έχει συνεργαστεί με τους

Μαρινέλα, Κώστα Χατζή, Κώστα Καραφώτη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Χρήστο Θηβαίο, Άννα Λινάρδου, Τάκη Μπουρμά, Άννα Μπουρμά, Νίκο Ζούδιαρη, Αποστόλη Ρίζο, Nότη Μαυρουδή, Χριστόφορο Κροκίδη, Μίλτο Πασχαλίδη, Κώστα Λεμονίδη, Γιώργο Θεοφάνους, Alex Foster, 48 ώρες, Αποστολία Ζόη, Σοφία Λαζοπούλου, Βάσω Δημητρίου, Ειρήνη Κετικίδη και πολλούς άλλους.

Κάποιες από τις δισκογραφικές δουλειές

Αποστόλης Ρίζος – Φυσαλίδα (2001)
Γιάννης Ράπτης –Trip (2004)
Κώστας Λεμονίδης - Κάπως αμήχανα... (2004)
Γιάννης Ράπτης – The Circle (2005)
Christos Stylianou – Tales of Love (2007)
Jazznovation – Jazznovation (2008)
Νότης Μαυρουδής – Στου Χρόνου τις καταπακτές (2011)
Μίλτος Πασχαλίδης - Ξένοι σ' έναν τόπο που αλλάζει (2012)
O3 jazz trio – O3 (2013)
Positive Red – The way your heart beats (2013)
Good Demons – Good Demons (2014)
Triad – Triad (2015)
Kamp – Clairvoyance (2016)
Manolis Koutsonanos - "Ταξίδι" From tradition to jazz (2016)
Billy Kalistridis - Colors in My Head (2017)
Jim Politis – Dance of Colors (2017)

Έχει συμμετάσχει στα παρακάτω Φεστιβάλ

Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής (2007)
Κουαρτέτο Δημήτρη Παντελιά και Jazznovation.
Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής (2008)
Κουαρτέτο Γιάννη Ράπτη.
2nd Tinos Jazz Festival (2010)
Κουαρτέτο Δημήτρη Παντελιά.
2nd Kalamata Jazz Festival (2010)
Κουαρτέτο Δημήτρη Παντελιά.
8th Celebration of Jazz – Thessaloniki (2010)
Urban Clay (Βάσω Δημητρίου – Ιωάννα Μιτσόγλου – Σάμι Αμίρι)
1st Mini Jazz Fusion Festival at Ghost House (2011)
Thirt Attempt trio (Βάσω Δημητρίου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος)
3rd Tinos Jazz Festival (2011)
Thirt Attempt trio (Βάσω Δημητρίου, Καλλίστρατος Δρακόπουλος)
3 Days of Jazz @Rouf (2012)
Relevance Trio (Βάσω Δημητρίου, Δημήτρης Κλωνής)
World Jazz Music Festival (2012)
O3 Jazz Trio (Γιώργος Σταυρουλάκης, Δημήτρης Κλωνής)
1st You Groove Festival (2012)
O3 Jazz Trio (Γιώργος Σταυρουλάκης, Δημήτρης Κλωνής)
Up Stage Gialino Jazz Festival (2014)
O3 Jazz Trio
Ioannina Rock City festival 4 (2014)
Irene Ketikidi Band
1ο Rock on The Beach Festival (2015)
Irene Ketikidi Band
14ο Preveza Jazz Festival (2016)
Funky Lab
JazZην Festival (2016)
Dimitris Monn Quartet
Guitar Experience Fest (2016)
Irene Ketikidi Band
Jazz Guitar Festival - Kelari (2016)
Dimitris Monn Quartet
Lab Drum Day - Tony Royster Jr (2016)
Jam with Tony Royster Jr
MINI DRUM FESTIVAL (2016)
Brice Wassy
Park Festival (2016)
Kamp
JAZZ από τη Γη στη Σελήνη, Κρήτη (2016)
Μαρία Μανουσάκη - Sole Voyage
October JAZZ nightS, Κοζάνη (2016)
Apopsis Trio
Music Sea Light Festival (2016)
George Stavroulakis trio
"ART for Change" Art Festival (2017)
George Stavroulakis trio, Funky Lab
Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας (2017)
Αφιέρωμα Beatles
Kozani Jazz & Blues Festival (2017)
Sakis Zahariadis trio
Djangofest, Athens Gypsy Jazz festival (2017)
Jim Politis and the Ghost Notes

 

Έχει ηχογραφήσει το προσωπικό του project Good Demons τον Νοέμβριο του 2014 με τους Βασίλη Καλιστρίδη στα τύμπανα και τον Βαγγέλη Παρασκευαïδη στο βιμπράφωνο.

 

Συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς στον χώρο της jazz και του αυτοσχεδιασμού, όπως και της rock, της metal, pop και funk. Δίνει σεμινάρια και είναι δραστήριος με ζωντανές εμφανίσεις. Ως session μουσικός έχει περιοδεύσει σε Αμερική (Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Ατλάντικ σίτυ), Ιταλία (Τεργέστη, Βενετία, Φλωρεντία), Αγγλία (Λίβερπουλ, Λονδίνο, Μπράιτον, Νόττινχαμ, Κάρντιφ), Βέλγιο (Βρυξέλες), Κροατία (Ζάγκρεμπ), Αυστρία (Βιέννη), Γερμανία (Κολονία), Κωνσταντινούπολη, και σε όλα τα μεγάλα θέατρα της Ελλάδας.

 

Διδάσκει στο LAB Music Education στην Αθήνα, στο Περιστέρι, στην Ηλιούπολη, στον Πειραιά και στην Κηφισιά.

Είναι endorsed από

Gamma Guitar Workshop
JAM PEDALS

Performance