Μιχάλης Ευδαίμων

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε μαθήματα με τον Γιώτη Κιουρτσόγλου, τον Γιώργο Φακανά, τον Antony Jackson. Clinics από τους Tom Kenedy, Victor Wooten, Mike Stern, Billy Sheehan.

Έχει συνεργαστεί με τους

Μαρινέλα, Κώστα Χατζή, Κώστα Καραφώτη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Χρήστο Θηβαίο, Άννα Λινάρδου, Τάκη Μπουρμά, Άννα Μπουρμά, Νίκο Ζούδιαρη, Αποστόλη Ρίζο, Nότη Μαυρουδή, Χριστόφορο Κροκίδη, Θάνο Μικρούτσικο, Μίλτο Πασχαλίδη, Κώστα Λεμονίδη, Γιώργο Θεοφάνους, Μακεδόνα, Γιώργο + Σταύρο Μιλοναδάκη, Ελένη Πέτα, Fide, 48 ώρες, Αποστολία Ζόη, Σαβέρια Μαργιολά, Πάνος Παπαϊωάννου, Απόστολος Βαλαρούτσος, Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Βάσω Δημητρίου, Ειρήνη Κετικίδη, Σάμι Αμίρι, Πάνο Ηλιού, Γιάννη Κασσέτα, Κώστα Μπαλταζάνη, Κώστα Αναστασιάδη, Νικόλα Αναδωλή, Δημήτρη Πολίτη, Νάσια Γκόφα, Μαρία Μανουσάκη, Μάνο Σαριδάκη, Yiannis Papadopoulos, Alex Foster, Brice Wassy, Tony Royster Jr, Gergo Borlai, Virgil Donati, Ralf Gottlieb, Chad Lefkowitz-Brown, MILO Z, Bodek Janke, Kristian Randalu, George Kollias, Derek Roddy.

Έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Jazz φεστιβάλ, μεγάλα μιούζικαλ αλλά και μικρές πειραματικές θεατρικές παραστάσεις.

Συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς στον χώρο της jazz και του αυτοσχεδιασμού, όπως και της rock, της metal, pop και funk. Ηχογραφώντας ως studio μουσικός ή περιοδεύοντας ως session.

Ως session μουσικός έχει περιοδεύσει σε Αμερική (Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Ατλάντικ σίτυ), Ιταλία (Τεργέστη, Βενετία, Φλωρεντία), Αγγλία (Λίβερπουλ, Λονδίνο, Μπράιτον, Νόττινχαμ, Κάρντιφ), Βέλγιο (Βρυξέλες), Κροατία (Ζάγκρεμπ), Αυστρία (Βιέννη), Γερμανία (Κολονία), Κωνσταντινούπολη, και σε όλα τα μεγάλα θέατρα της Ελλάδας.

Ως συνθέτης έχει γράψει μουσική για:
John Raptis group - The Circle (2005)
Jazznovation (2008)
O3 jazz trio - Supercharged (2013)
Για το προσωπικό του project Good Demons (2014) και Good Demons II (2020)
Για το project Royal Time Machine με τον Γιώργο Κόλλια στα τύμπανα και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στην κιθάρα

Διδάσκει Θεωρία, Αρμονία και ηλεκτρικό μπάσο στο LAB Music Education στην Αθήνα, στο Περιστέρι, στην Ηλιούπολη, στον Πειραιά και στην Κηφισιά.

Κάποιες από τις δισκογραφικές δουλειές

Αποστόλης Ρίζος – Φυσαλίδα (2001)
Γιάννης Ράπτης –Trip (2004)
Κώστας Λεμονίδης - Κάπως αμήχανα... (2004)
Γιάννης Ράπτης – The Circle (2005)
Christos Stylianou – Tales of Love (2007)
Jazznovation – Jazznovation (2008)
Νότης Μαυρουδής – Στου Χρόνου τις καταπακτές (2011)
Μίλτος Πασχαλίδης - Ξένοι σ' έναν τόπο που αλλάζει (2012)
O3 jazz trio – O3 (2013)
John Raptis - Ride the storm (2013)
Positive Red – The way your heart beats (2013)
Good Demons – Good Demons (2014)
Triad – Triad (2015)
Kamp – Clairvoyance (2016)
Manolis Koutsonanos - "Ταξίδι" From tradition to jazz (2016)
Billy Kalistridis - Colors in My Head (2017)
Jim Politis – Dance of Colors (2017)
Stratum 3 - Pathfinder (2018)
Menace - Open Fire (2020)

Είναι endorsed από:

Gamma Guitar Workshop
JAM PEDALS

Performance