Τα νέα μου

28/10
Chez Michel
Ηροδότου 15, Αθήνα Κολωνάκι

Η Νάσια Γκόφα, ο Δημήτρης Μονν και ο Μιχάλης Ευδαίμων είναι από τους πλέον δραστήριους μουσικούς της ελληνικής jazz σκηνής με συμμετοχές σε πολλά σχήματα εδώ και χρόνια .

Εδώ και λίγο καιρό έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να "ξαναδιαβάσουν" γνωστά jazz standards αλλά και αγαπημένα τους κομμάτια εκτός jazz ρεπερτορίου.

Στην πρώτη τους εμφάνιση στο Chez Michel, την Παρασκευή 28 Οκτώβρη , σας περιμένουν για να μοιραστείτε μαζί τους τη χαρά της αγαπημένης τους μουσικής.

Νάσια Γκόφα | Φωνή

Δημήτρης Μονν | Κιθάρα

Μιχάλης Ευδαίμων | Μπάσο

Ο οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης με την καλλιτεχνική και οργανωτική υποστήριξη του Συλλόγου «Φίλων της Jazz στην Κοζάνη» διοργανώνει το “October JAZZ nightS”.
25/10 και 26/10/2016.

Στις 25/10 οι Parallel Quintet στο καφέ μπαρ Agora &

Στις 26/10 οι Apopsis Trio στο καφέ μπαρ Gallery
Γιώργος Τζούκας: Πιάνο
Κουτσουνάνος Μανώλης: Τύμπανα
Μιχάλης Ευδαίμων: Μπάσο

Κυριακή 23/10
Γιώργος Σταυρουλάκης τρίο στο Κελάρι

Γιώργος Σταυρουλάκης - Κιθάρα
Μιχάλης Ευδαίμων - Μπάσο
Γιώργος Κωστελέτος - Τύμπανα

Ο Γιώργος Σταυρουλάκης είναι ένας πολυϊδιωματικός κιθαρίστας με έμφαση στη σύγχρονη jazz. Από το 2006, είναι μέλος πολλών ετερόκλητων μουσικών σχημάτων και έχει μοιραστεί την σκηνή με μερικούς από τους πιο δραστήριους και καταξιωμένους jazz μουσικούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Joey Alexander, Chad Lefkowitz-Brown, Pete Lockett, Jay Rodriguez, Tammy Scheffer, Κώστα Κωνσταντίνου, Γιώργο Γεωργιάδη, Σεραφείμ Μπέλλο, Περικλή Τριβόλη, Sam Marlieri, Παντελή Μπενετάτο, Βαγγέλη Στεφανόπουλο κ.α., είναι ενεργός από το 2012 με το jazz τρίο "Ο3" με τους Δημήτρη Κλωνή και Μιχάλη Ευδαίμων, με τους "Triplicity" με τους Πάνο Βασιλόπουλο και Παναγιώτη Μπουραζάνη αλλά και με το κουαρτέτο του Άρη Παπαδόπουλο με τους Μάκη Μπουκάλη και Νίκο Σιδηροκαστρίτη. Ο Γιώργος έχει βραβευτεί ως το "best guitar performance" στο παγκόσμιο φεστιβάλ Master-Jam που πραγματοποιήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας το 2013.

Στο τρίο του τον πλαισιώνουν οι Μιχάλης Ευδαίμων στο ηλεκτρικό μπάσο και Γιώργος Κωστελέτος στα τύμπανα με στόχο την εκτέλεση αλλά και διασκευή έργων από καλλιτέχνες όπως οι John Coltrane, Jack Dejohnette, Adam Rogers κ.α. αλλά και δικών τους originals.

'Ωρα έναρξης 21.00
Ελάχιστη κατανάλωση
Bar 10€ / Εστιατόριο 15€

https://www.facebook.com/events/1766639523600966/

Σάββατο 22/10
Funky Lab Live @ Afrikana

Οι Funky Lab γεννήθηκαν σε μουσική σχολή. Δύο καθηγητές και τέσσερις μαθητές ένωσαν τις δυνάμεις τους. Ο Μάριος είχε την ιδέα, ο Μιχάλης την πίστεψε και ακολούθησαν ο Ιορδάνης, η Κατερίνα, η Φαίη και ο Θάνος.

Από Graham Central Station, The Isley Brothers, Ohio Players, Solomon Burke, μέχρι Phat Phunktion, Milo Z, Paulo Mendonca και Dumpstaphunk!

Η απόδοση είναι σφιχτό, δυναμικό, καλά δουλεμένο, ποιοτικό Funk!
Το ρεπερτόριο αφορά από τα 70’s μέχρι και σύγχρονη Funk και Blues.

Funky Lab:
Ιορδάνης Ακριτίδης: Φωνή
Φαίη Καραστεργίου: Φωνή
Κατερίνα Λιάκη: Πλήκρα
Θάνος Παγκράτης: Κιθάρα
Μάριος Ιωάννου: Τύμπανα
Μιχάλης Ευδαίμων: Μπάσο

Ωρα Εναρξης : 22:30

Μπύρα 4 ευρώ
Κρασί 5 ευρώ
Ποτό 7 ευρώ
Κοκτέιλ 8 ευρώ

στο πρώτο ποτό 4 ευρώ για την μπάντα)
Afrikana
Ιεροφαντών 13 (συνέχεια οδού Κεραμεικού)

LAB Camp | Drums

14-17 October 2016

Drums... naturally!

Virgil Donati | Gergo Borlai | George Kollias Official | Kal Drako | Ralf Gottlieb

4 days of extreme drums training with some of the world's top drummers!

✓ You will attend 20 hours of top quality seminars
✓ You will jam with other drummers & professional musicians all night long
✓ You will enjoy the Ranch living in the nature trying out exciting sports (horse riding, Archery, Swimming, etc)
✓ And last but not least, you will spend plenty of time with your idols and other drummers from all over the world!

Powered by:
LAB Music Education
GEWA music GmbH
GEWA Drums
Drumstore
Remo
Gretsch Drums
Drum Workshop Inc. (DW Drums)
Paiste

Limited availability (60 students max). First come first served.

Secure your spot now!

information/registration:
http://labmusiceducation.gr/drum-camp

Sunday 9/10 Tiki Bar Athens welcomes KAMP Live!

Doors open: 21.00
Entrance: 5 euros

Οι KAMP σχηματίστηκαν το Χειμώνα του 2012 στην Αθήνα και αποτελούν το προσωπικό σχήμα του Γιάννη Καμπουρόπουλου (a.k.a. John Kamp), πρώην lead singer των CLOSER. Οι επιρροές της μπάντας χαρακτηρίζονται κυρίως απο το φάσμα των ακουσμάτων του Γιάννη Καμπουρόπουλου, ενώ «τριγυρνούν» στο χώρο του alternative rock, εμφατίζοντας κυρίως επάνω στη λογική του "band songwriting", ενώ διαθέτουν αρκετά στοιχεία crossover, περιέχοντας ακόμη και grunge ή nu metal συστατικά. Τα τραγούδια, βασισμένα επάνω στην χαρακτηριστικά μελωδική ερμηνεία του τραγουδιστή, ποικίλλουν, τόσο θεματικά, όσο και μουσικά, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο μωσαϊκό.
To 2014 κυκλοφόρησε μέσω των iTunes το LP τους, με τίτλο “KAMP:REAPPEAR”, χωρίς την υποστήριξη κάποιου label, σε παραγωγή του Γιάννη Καμπουρόπουλου. Το album περιλαμβάνει, εκτός απο τα 8 κομμάτια (7 πλήρη και ένα outro), ηχητικά soundscapes και clips, τα οποία δίνουν την αίσθηση της συνέχειας της δράσης μιας αφήγησης. Το εξώφυλλο του digi-LP επιμελήθηκε η Crosti.
Απο το 2015, και με νέο line-up, δούλεψαν επάνω σε νέο υλικό το οποίο είχαν παρουσιάσει ζωντανά σε διάφορες μουσικές σκηνές. Ακολούθησε το CDLP τους με τίτλο "KAMP:CLAIRVOYANCE", το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα Ιουνίου 2016 και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους χωρίς υποστήριξη απο κάποιο label. Το album, αρκετά διαφορετικό απο το προηγούμενο, κινείται στους ίδιους κανόνες του band songwriting, ωστόσο έχει διαφορετικά και πλέον πολυποίκιλλα στοιχεία μουσικής, καλύπτοντας ένα εύρος απο 70's rock ballad, μέχρι industrial rock ήχους. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε η Loft d'Art (Χρήστος Πακιώτης), ενώ η παραγωγή είναι και πάλι του Γιάννη Καμπουρόπουλου.

Οι KAMP είναι:

John Kamp – lead vocals
Νίκος Κουτσοποδιώτης – guitars
Μιχάλης Ευδαίμων – bass
Αντώνης Δούνιας – drums

Βρείτε μας στα:

https://www.facebook.com/kamptheband
https://kamptheband.bandcamp.com/
www.reverbnation.com/kamp
https://www.youtube.com/channel/UCi5PqLg_pE6Rbs8HlxswS4g
EMAIL: kamptheband@gmail.com

Friday, 7th October... K-13 are back @ Rockwood Athens Official!!!!
Britney Spears, N' Sync, Rihanna, Jessie J, Maroon 5 και η λίστα συνεχίζεται.. καυτές διασκευές σε όλα τα αγαπημένα pop κομμάτια που λατρέψαμε στο MTV με rock διάθεση και groove χωρίς έλεος!!

Οι Κ-13 είναι οι:
Zee - φωνή
Ειρήνη - κιθάρα
Μιχάλης - μπάσο
Ματθαίος - κιθάρα
Διονύσης - τύμπανα

Rockwood Live Stage :
Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα (5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό Βικτώρια)
Κρατήσεις: 2155010941 - 6980762062 (τηλ. κρατήσεις καθημερινά από τις 19:00)
4€, μόνο στο πρώτο ποτό/μπύρα/κρασί κ.τ.λ. αντί εισόδου

https://www.facebook.com/events/288383014878110/

Σάββατο 1 Οκτωβρίου
jazz standards @ Due Pentole

Νάσσια Γκόφα: Φωνή
Μιχάλης Ευδαίμων: Μπάσο
Δημήτρης Μονν: Κιθάρα

Θεομήτορος 41, Άλιμος
Τηλ Κρατήσεων: 210 9821177

This Wednesday at 23:00, with George Stavroulakis trio, we will be playing live and giving an interview at the Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 for Dimitris Trikas' radio broadcast "Jazz in the City". Tune in!

https://www.facebook.com/tritoprogramma/?pnref=story

Σάββατο 17/09
George Stavroulakis trio live at ZittO

Ο Γιώργος Σταυρουλάκης είναι ένας πολυϊδιωματικός κιθαρίστας με έμφαση στη σύγχρονη jazz. Από το 2006, είναι μέλος πολλών ετερόκλητων μουσικών σχημάτων και έχει μοιραστεί την σκηνή με μερικούς από τους πιο δραστήριους και καταξιωμένους jazz μουσικούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Joey Alexander, Jay Rodriguez, Κώστα Κωνσταντίνου, Γιώργο Γεωργιάδη, Σεραφείμ Μπέλλο, Περικλή Τριβόλη, Sam Marlieri, Παντελή Μπενετάτο, Βαγγέλη Στεφανόπουλο κ.α., είναι ενεργός από το 2012 με το jazz τρίο "Ο3" με τους Δημήτρη Κλωνή και Μιχάλη Ευδαίμων αλλά και με τους "Triplicity" με τους Πάνο Βασιλόπουλο και Παναγιώτη Μπουραζάνη. Ο Γιώργος έχει βραβευτεί ως το "best guitar performance" στο παγκόσμιο φεστιβάλ Master-Jam που πραγματοποιήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας το 2013.
Στο τρίο του των πλαισιώνουν οι Μιχάλης Ευδαίμων στο ηλεκτρικό μπάσο και Γιώργος Κωστελέτος στα τύμπανα με στόχο την εκτέλεση αλλά και διασκευή έργων από καλλιτέχνες όπως οι John Coltrane, Jack Dejohnette, Adam Rogers κ.α. αλλά και δικών τους originals.

ZittO
Λοντου 4, Εξάρχεια.

https://www.facebook.com/events/160275981084454/