Τα νέα μου

LAB Camp 2016

Ένα μοναδικό καλοκαιρινό Camp για όσους λατρεύουν τη μουσική!

Γίνε για 4 ημέρες μέλος της μεγαλύτερης μουσικής οικογένειας!

Το LAB Ι Music Education σε προσκαλεί στο τέλος του καλοκαιριού να …πάρεις τα βουνά! Από 26 έως 29 Αυγούστου, μία μεγάλη ομάδα καθηγητών του LAB (περισσότεροι από 15) θα βρίσκονται στο μαγευτικό χώρο του “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας, παραδίδοντας σεμινάρια στο αγαπημένο σου όργανο σε ένα σκηνικό που θα σε μεταφέρει στην άγρια δύση…

Σε αυτό το ξεχωριστό Summer Camp του LAB Ι Music Education:
➜ Θα παρακολουθήσεις δεκάδες ώρες διαδραστικών σεμιναρίων από την εξαιρετική ομάδα καθηγητών του LAB αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις πάνω στο αγαπημένο σου όργανο (Drums, κιθάρα, πλήκτρα, μπάσο και φωνητική).
➜ Θα γνωρίσεις δεκάδες μουσικούς από όλη την Ελλάδα και θα μοιραστείς τη μουσική σου μαζί τους μέσα από ατελείωτα jams σε ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες.
➜ Θα απολαύσεις το Ranch ζώντας μέσα στη φύση τις άπειρες ξεχωριστές δραστηριότητες που σου προσφέρονται όλο το 4ήμερο εντελώς δωρεάν.
➜ Κυρίως όμως θα διασκεδάσεις με την καρδιά σου, γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού!

Περισσότερες πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.labmusiceducation.gr/lab-camp

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των σεμιναρίων:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1O1wg0uN4JSJjNJpQBNoXamvN_HDLVKpcjxsY_RpHVUI/edit?usp=sharing

Το line-up των καθηγητών που θα συμμετέχουν στο LAB Camp είναι το παρακάτω:

Γρηγόρης Ντάνης (Guitar)
Νίκος Σιδηροκαστρίτης (Drums)
Τέρη Βακιρτζόγλου (Vocals)
Μηνάς Λιάκος (Guitar)
Αλέξανδρος Κτιστάκης (Drums)
Μιχάλης Ευδαίμων (Bass)
Σοφία Σαρρή (Vocals)
Γιώργος Μεταλληνός (Drums)
Γιώργος Δάφνος (Guitar)
Θοδωρής Σκουτέρης (Guitar)
Νίκος Παγώνης (Drums)
Βαγγέλης Στεφανόπουλος (Keys)
Κωνσταντίνα Πάλλη (Vocals)
Δημήτρης Μποσινάκος (Drums)
Άλεξ Φλούρος (Guitar)
Μάριος Ιωάννου (Drums)
Κώστας Γιαξόγλου (Keys)
Καλλίστρατος Δρακόπουλος (Drums)
Αλεξάνδρα Λέρτα (Vocals)
Μαρίκα Παπάζογλου (Vocals)
Idra Kayne (Vocals)
Κανέλλη Σκαλκογιάννη (Vocals)

Μαρία Μανουσάκη
“Sole voyage”
Live
Παρασκευή 19 Αυγούστου
στο στούντιο Όξω Νού

Την βιολίστρια Μαρία Μανουσάκη μαζί με την μπάντα της θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε ένα μοναδικό Live με world jazz μουσική, την Παρασκευή 19 Αυγούστου στην αυλή του στούντιο Όξω Νού .
Η βιολίστρια με την διεθνή παρουσία στο χώρο της τζαζ και world μουσικής. θα μας παρουσιάσει μουσική από το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο "Sole voyage", το οποίο αποτελεί ένα αμάλγαμα Κρητικών ακουσμάτων και στοιχείων της Αμερικάνικης Τζαζ.
To γκρούπ απαρτίζεται από αξιόλογους μουσικούς του διεθνούς στερεώματος .
ο Γιάννης Κυριμκιρίδης στο πιάνο, ο Μιχαλης Ευδαίμων στο μπάσο, ο Κωστας Αναστασιάδης στα ντραμς και Special Guest ο Tigran Sargsyan από την Αρμενία με παραδοσιακή φλογέρα και φωνητικά.

Παρασκευή 19 Αυγούστου
ώρα έναρξης 22.00
είσοδος 8 ευρώ


Αγ.Κυριακής 29, Χαλέπα – Χανιά
τηλ: 28210 45585 6972694294
e-mail: oxonouevents@yahoo.gr
facebook: Στούντιο "όξω νού"

Για 6η συνεχόμενη χρονιά
Πανσέληνος στον Αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου
Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016
JAZZ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
Sole Voyage:
Μαρία Μανουσάκη, βιολί,
Κώστας Αναστασιάδης,τύμπανα
Μιχάλης Ευδαίμων, μπάσο
Γιάννης Κιριμκιρίδης, πιάνο
Tigran Sargsyan, πνευστά.
ΠολιτιστικόςΣύλλογος Τυλίσου, You Are What U Do – Κώστας Κουβίδης, Δήμος Μαλεβιζίου, Αρχαιολογική Υπηρεσία Ηρακλείου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΑΡΞΗ 21.00

Στην Αμμουλιανή, ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, η ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ και εξαιρετικοί μουσικοί, στις 13 Αυγούστου θα μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια!!!

Αστέριος Παπασταματάκης: Πλήκτρα
Μάριος Μούρμουρας: Κιθάρα
Μιχάλης Ευδαίμων: Μπάσο
Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΔΑΚΗΣ
«ΤΑΞΙΔΙ»

συμμετέχει ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 9:00 μ.μ.

Πλατεία Αρμολίων


Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης συνεχίζοντας το καλοκαιρινό τους «ΤΑΞΙΔΙ» καλεσμένοι στην ιδιαίτερη τους πατρίδα, τη Χίο, από το σύλλογο Αρμολουσίων Αττικής "Άγιος Δημήτριος, θα δώσουν μία ξεχωριστή συναυλία την Τετάρτη 10 Αυγούστου . Στο «ταξίδι» αυτό συμμετέχει ο φίλος τους Κώστας Μακεδόνας.

Ο Γιώργος και ο Σταύρος είναι δύο καλλιτέχνες που τους αρέσει να πειραματίζονται, να δοκιμάζουν, να αλλάζουν και να αυτοσχεδιάζουν πάνω στη σκηνή.

Με σταθερή πορεία στη μουσική, ένα προσωπικό album, ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες με πολλούς από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς, παρουσιάζουν το «ΤΑΞΙΔΙ» τους το οποίο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό με τη συμμετοχή του φίλου τους Κώστα Μακεδόνα.

Μέσα από το δικό τους ύφος και αισθητική, επηρεασμένοι από τη ροκ, την παράδοση και τη λαϊκή μουσική, ενορχηστρώνουν, διασκευάζουν και ερμηνεύουν τολμηρά ότι αγαπούν.

Στο «ΤΑΞΙΔΙ» τους τίποτα δεν είναι ίδιο και τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού η επαφή, η επικοινωνία και η αμεσότητα που τους χαρακτηρίζει, δημιουργούν μία διαδραστική σχέση με το κοινό που κάνει κάθε παράσταση να είναι διαφορετική!

Ρυθμός, ένταση αλλά και ευαισθησία. Τολμηρές ενορχηστρώσεις, δεμένος ήχος, με την ενέργεια και τον ηλεκτρισμό που μοναδικά ξέρουν να δημιουργούν οι δυο τους πάνω στη σκηνή συνθέτουν ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο και ανατρεπτικό.

Παίζουν μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Νάσσος Σωπύλης - keyboards/strings arrangements,ακορντεόν
Μιχάλης Τζαβάρας – τύμπανα,
Κωσταντίνος Βελλιάδης - Μπουζούκι
Μιχάλης Ευδαίμων – ηλ. μπάσο,
Μάριος Μούρμουρας – ηλ. κιθάρα
Σάκης Πυριόχος -μηχανικός ήχου-φώτα

George Stavroulakis Trio
Music Sea Light Festival
29/07

Ippocampos Summer Club
Alykes Drosias, Chalkida

19:00
Free entrance

Το Park Festival ανοίγει τις πύλες του για τέταρτη χρονιά και σε προσκαλεί στο αυθεντικότερο φεστιβάλ όλων. Εκεί όπου τον κύριο ρόλο παίζουν τα συγκροτήματα και η μουσική. Έλα και εσύ να γνωρίσεις τον νέο ρυθμό της μουσικής, αυτόν που αντιπροσωπεύει το τώρα της Αθήνας, τον χτύπο της καρδιά μας. Πάρε την παρέα σου και έλα να διασκεδάσεις σε ένα πενθήμερο φεστιβάλ στο πιο όμορφο πάρκο της Αθήνας. Εκεί που μιλά η φύση και η μουσική. 21/06/2016 με 25/06/2016 η Αθήνα γιορτάζει. Η μουσική γιορτάζει.
Είσοδος Ελεύθερη.

KAMP
Οι KAMP σχηματίστηκαν το Χειμώνα του 2012 στην Αθήνα και αποτελούν το προσωπικό σχήμα του Γιάννη Καμπουρόπουλου (a.k.a. John Kamp), πρώην lead singer των CLOSER. Οι επιρροές της μπάντας χαρακτηρίζονται κυρίως απο το ϕάσμα των ακουσμάτων του Kamp, ενώ «τριγυρνούν» στο χώρο του alternative rock, με αρκετά στοιχεία crossover, περιέχοντας ακόμη και grunge ή nu metal συστατικά. Τα τραγούδια, βασισμένα επάνω στην χαρακτηριστικά μελωδική ερμηνεία του τραγουδιστή, ποικίλλουν, τόσο θεματικά, όσο και μουσικά, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο μωσαϊκό. To 2014 κυκλοϕόρησε μέσω των iTunes το LP τους, με τίτλο “KAMP:REAPPEAR”, χωρίς την υποστήριξη κάποιου label, ενώ σε λίγο ολοκληρώνεται και το δεύτερο LP με τίτλο "KAMP:CLAIRVOYANCE", και αυτό σε παραγωγή του Γιάννη Καμπουρόπουλου.

https://www.facebook.com/kamptheband

https://www.youtube.com/watch?v=Ije6z5rTNs4

https://www.reverbnation.com/kamp

https://www.youtube.com/channel/UCi5PqLg_pE6Rbs8HlxswS4g

https://kamptheband.bandcamp.com/

20.30 MINI DRUM FESTIVAL Μια βραδιά αφιερωμένη σε κρουστά και ρυθμούς από την διασπορά της Αφρικάνικης ρυθμικής παράδοσης. Εξαιρετικός καλεσμένος ο master drummer Brice Wassy από το Καμερούν, η ομάδα κρουστών Batala σε ρυθμούς της Β. Βραζιλίας, το Grupo Inle σε θρησκευτική μουσική της Κούβας. Συμμετοχή έκπληξη της Big Band του Ωδείου τέχνης Γ. Φακανάς!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

https://www.facebook.com/events/1065341706915783/

Παρασκευή 17 - 06
George Stavroulakis trio
feat.Chad Lefkowitz-Brown
@Afrikana

Το τρίο του Γιώργου Σταυρουλάκη με τους Μιχάλη Ευδαίμων και Γιώργο Κωστελέτο φιλοξενεί τον αμερικάνο σαξοφωνίστα Chad Lefkowitz-Brown, παίζοντας υλικό από την επερχόμενη ηχογράφηση/βιντεοσκόπηση του ντεμπούτου του τριο.

O Chad Lefkowitz-Brown είναι σαξοφωνίστας με βάση τη Νέα Υόρκη, με συνεργασίες με μουσικούς όπως οι Ron McClure, Clarence Penn, Amina Figorova και την βραβευμένη με GRAMMY ορχήστρα Afro Latin Jazz Orchestra του Arturo O’Farrill αλλά και με pop καλλιτέχνες όπως οι Taylor Swift, Phillip Phillips και Josh Groban. Ο Chad ηχογραφεί αυτή την περίοδο τον προσωπικό του δίσκο με guest τον Randy Brecker, αδερφό του θρυλικού σαξοφωνίστα Michael Brecker.

Ο Γιώργος Σταυρουλάκης είναι ένας πολυϊδιωματικός κιθαρίστας με έμφαση στη σύγχρονη jazz. Από το 2006, έχει υπάρξει μέλος πολλών ετερόκλητων μουσικών σχημάτων και έχει μοιραστεί τη σκηνή με μερικούς από τους πιο δραστήριους και καταξιωμένους jazz μουσικούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των Joey Alexander, Jay Rodriguez, Sam Marlieri, Κώστα Κωνσταντίνου, Γιώργο Γεωργιάδη, Σεραφείμ Μπέλλο, Περικλή Τριβόλη, Παντελή Μπενετάτο, Βαγγέλη Στεφανόπουλο κ.α. Στα projects του συμπεριαλμβάνονται οι "Triplicity" (Πάνος Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Μπουραζάνης), το κουαρτέτο του πιανίστα Άρη Παπαδόπουλου (Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Μάκης Μπουκάλης), οι "Ο3" (Δημήτρης Κλωνής, Μιχάλης Ευδαίμων) και η Mica Eio (Δημήτρης Μπίκος, Χάρης Παναγιωτοπουλος). Ο Γιώργος έχει βραβευτεί ως το "best guitar performance" στο παγκόσμιο φεστιβάλ Master-Jam που πραγματοποιήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας το 2013.

μπύρα 3.5 ευρώ
κρασί 5 ευρώ
ποτό 7 ευρώ
κοκτέιλ 8 ευρώ
(στο πρώτο ποτό 4ευρώ για τους μουσικούς)
ελάχιστη κατανάλωση: 7ευρώ

Τετάρτη 15-06

Ο Μάνος Σαριδάκης με το τρίο του θα μας ερμηνεύσουν γνωστά δημοτικά τραγούδια όπως: Το παπάκι πάει στην Ποταμιά, Ιτιά Ιτιά, Κοντούλα Λεμονιά κ.α. καθώς και δικές του ακυκλοφόρητες συνθέσεις.

Συνδυάζοντας στοιχεία απο την παράδοση του πιάνου απο την ρομαντική περίοδο (Chopin, Liszt etc.) και απο την τζαζ (McCoy Tyner, Herbie Hancock etc.) μας υπόσχεται ένα περιπετειώδες μουσικό ταξίδι!

ATHENAEUM Κελάρι Αδριανού 3, Θησείο
(σταθμός Η.ΣΑ.Π. "Θησείο") Τ.Κ. 10555
Είσοδος 10€ (με μπύρα ή κρασί), ώρα έναρξης 22:30

ΜΑΝΟΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΤΡΙΟ
Μάνος Σαριδάκης - πιάνο
Μιχάλης Ευδαίμων - ηλ. μπάσο
Κώστας Αναστασιάδης - ντραμς