Τα νέα μου

Το Σάββατο 16 Απρίλη,εκτός από το υπέροχο φαγητό,το άψογο service και τη ζεστή φιλική ατμόσφαιρα που πάντα απολαμβάνουμε στο ιταλικό εστιατόριο Due pentole θα ακούσουμε και ζωντανή jazz μουσική.

Νάσια Γκόφα | Φωνή

Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος | Κιθάρα

Μιχάλης Ευδαίμων | Μπάσο


Tηλ. κρατήσεων : 210 98 211 77


Due Pentole
Θεομήτορος 41

Την Πέμπτη 14 Απριλίου, οι Funky Lab επιστρέφουν στη σκηνή του Rockwood Athens Official!

Οι Funky Lab γεννήθηκαν σε μουσική σχολή. Δύο καθηγητές και τρεις μαθητές ένωσαν τις δυνάμεις τους. Ο Μάριος είχε την ιδέα, ο Μιχάλης την πίστεψε και ακολούθησαν ο Ιορδάνης, η Κατερίνα και ο Θάνος. Η μπάντα ολοκληρώθηκε με την Φαίη δίπλα στον Ιορδάνη στα φωνητικά.

Το ρεπερτόριο αφορά από τα 70’s μέχρι και σύγχρονη Funk.
Από Graham Central Station, The Isley Brothers, Ohio Players, Solomon Burke, The Jacksons, Sly & The Family Stone μέχρι Phat Phunktion, Milo Z, Paulo Mendonça και Dumpstaphunk!
Η απόδοση είναι σφιχτό, δυναμικό, καλά δουλεμένο, ποιοτικό Funk!

Βασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα
(5 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό Βικτώρια)
Κρατήσεις: 2155010941 - 6980762062 (τηλ. κρατήσεις καθημερινά από τις 19:00)
4€ μόνο στο πρώτο ποτό/μπύρα/κρασί κ.τ.λ. αντί εισόδου

Funky Lab:
Ιορδάνης Ακριτίδης: Φωνή
Φαίη Καραστεργίου: Φωνή
Κατερίνα Λιάκη: Πλήκρα
Θάνος Παγκράτης: Κιθάρα
Μάριος Ιωάννου: Τύμπανα
Μιχάλης Ευδαίμων: Μπάσο

https://www.facebook.com/events/511276425739645/

The Western Syphilization Group - Special Guest: Nassia Gofa

24 Μαρτίου
ATHENAEUM Κελάρι
Αδριανού 3, Θησείο (σταθμός ΗΣΑΠ "Θησείο")

Mετά την πρόσφατη κυκλοφορία του CD “Western Syphilisation”, το επεισοδιακό guitar trio του Δημήτρη Μονν συνεχίζει την μουσική του πορεία, με συνεργασίες που δίνουν και νέες διαστάσεις στο ήδη πολυσχιδές σύνολο. Ετσι λοιπόν ο ήχος του trio, σε συνθέσεις του Δ. Μονν, εναλλάσσεται με την δυναμική αισθητική του Τάσου Κατσάρη στα πνευστά, και της Νάσσιας Γκόφα στην φωνή σε διασκευές έκπληξη!
Οι επιρροές πολλές, μεταξύ των οποίων οι John Scofield, John Coltrane, Pat Metheny, Jimmy Hendrix, Aka Moon, αλλά και οι “δικοί μας” Βασίλης Ρακόπουλος, Τάκης Μπαρμπέρης, David Lynch και πολλοί άλλοι. Με έκδηλα τα στοιχεία από διάφορα είδη μουσικής, αλλά και μια τάση για πειραματισμό με φόρμες και ρυθμούς, το Group προτρέπει σε ένα δυνατό μουσικό ταξίδι, αλλά και σε μια διαφορετική ίσως οπτική των πραγμάτων, που στο CD συμπληρώνεται από τους τίτλους των κομματιών σε συνδυασμό με το εξαιρετικό artwork του εξωφύλλου από τον Αχιλλέα Γκατσόπουλο.

Παίζουν οι: Δημήτρης Μονν - ηλ. κιθάρα, Μιχάλης Ευδαίμων (Θ. Μποτίνης στο CD) - ηλ. Μπάσσο, Κώστας Καλογήρου – drums, Tάσος Κατσάρης – sax & Ewi.

Το CD διατίθεται από την εταιρία Antart στο www.antartproductions.com).
https://www.youtube.com/watch?v=0chBwpzaeIM
Ώρα έναρξης 22.00
Είσοδος 10 ευρώ με κρασί/μπύρα

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 20.30 στο καφέ "Τέχνης Δρώμενα", Χαλκίδα.

Ο Γιώργος Σταυρουλάκης, μαθητής των Γιάννη Εκμετσόγλου και Γιώτη Σαμαρά, είναι ένας πολυϊδιωματικός κιθαρίστας με έμφαση στη σύγχρονη jazz. Από το 2006, είναι μέλος πολλών ετερόκλητων μουσικών σχημάτων και έχει μοιραστεί την σκηνή με μερικούς από τους πιο δραστήριους και καταξιωμένους μουσικούς της ελληνικής σκηνής, συμπεριλαμβανομένων των Κώστα Κωνσταντίνου, Γιώργο Γεωργιάδη, Σεραφείμ Μπέλλο, Πάνο Βασιλόπουλο, Sam Marlieri, Παντελή Μπενετάτο, Βαγγέλη Στεφανόπουλο κ.α., είναι ενεργός από το 2012 με το jazz τρίο "Ο3" με τους Δημήτρη Κλωνή και Μιχάλη Ευδαίμων ενώ έχει βραβευτεί ως το "best guitar performance" στο παγκόσμιο φεστιβάλ Master-Jam που πραγματοποιήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας το 2013.

Στο τρίο του των πλαισιώνουν οι Μιχάλης Ευδαίμων στο ηλεκτρικό μπάσο και Γιώργος Κωστελέτος στα τύμπανα με στόχο την εκτέλεση αλλά και διασκευή έργων από καλλιτέχνες όπως οι John Coltrane, Jack Dejohnette, Adam Rogers κ.α. αλλά και δικών τους originals.

Κυριακή 20 Μαρτίου
15:00
The Vocal Lab-Musiko Ergastiri
χαινα 7, 34100 Chalkída, Greece

Ένα τρίωρο σεμινάριο με τον μπασίστα Μιχάλη Ευδαίμων!
http://www.michaelevdemon.com/bio

Θέμα: "Η οργάνωση της μελέτης μου"
Τρόποι για να θέτω στόχους, πως να είναι ρεαλιστικοί και πως μπορώ να τους επιτύχω. Εργαλεία για μελέτη με παραδείγματα είτε είμαι σε μπάντα είτε είμαι μόνος είτε είμαι με τον ντράμμερ. Τι πρέπει να περιμένω από τους συμπαίχτες μου και πως να πετύχουμε κοινούς στόχους.

Αφορά όλους τους μουσικούς σε όλα τα επίπεδα!

Συμμετοχή 10€/Περιορισμένες θέσεις
Info: 2221301008/6939371764
www.thevocallab.gr/bass

18 Μαρτίου 2016 @ 22:30

K-13 Live

Rockwood Live Stage
28ης Οκτωβρίου και Βασ. Ηρακλείου
Αθήνα

Εισιτήριο:
4€ μόνο στο πρώτο ποτό/μπύρα/κρασί κ.τ.λ. αντί εισόδου
Κρατήσεις: 2155010941 - 69807620

Επιστρέφουμε στο Rockwood, το πιο αγαπημένο μας στέκι στο κέντρο της Αθήνας, και σας κάνουμε δώρο το καλύτερο πρώτο live του 2016!

Κάνουμε το pop rock, το funk rock και όλα rock! Όπως κάθε φορά, με μοντέρνο ήχο και προσεγμένες special ενορχηστρώσεις.

Οι K-13 είναι:
Dennis – drums
Zee – vox
Michael – bass, BVs
Irene – guitar, BVs
Matthew – guitar

https://www.facebook.com/events/881535135308690/

Τρίτη 15 Μαρτίου

Ο Μάνος Σαριδάκης θα μας παρουσιάσει κάθε Τρίτη εκλεκτούς καλλιτέχνες της Ελληνικής τζαζ, μπλουζ και R&B σκηνής στην μουσική σκηνή "1002 Νύχτες" στου Ψυρρή.

Στην αποψινή βραδιά είναι καλεσμένοι ο Κώστας Αναστασιάδης και ο Μιχάλης Ευδαίμων. Θα ακούσετε γνωστά Δημοτικά τραγούδια διασκευασμένα αποκλειστικά για την εμφάνιση αυτή.

Είσοδος 5€ χωρίς ποτό, ώρα έναρξης 10:00μμ, τηλ. 210-331-7293, οδός Καραϊσκάκη 10 από Ερμού 104 Ψυρρή, Αθήνα.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μάνος Σαριδάκης

Μάνος Σαριδάκης - πιάνο/πλήκτρα
Μιχάλης Ευδαίμων - ηλ. μπάσο
Κώστας Αναστασιάδης - ντραμς

https://www.facebook.com/events/459176414284301/

Maria Manousaki Sole Voyage
Live 12/03/2016
ATHENAEUM Κελάρι
Αδριανού 3, Θησείο (σταθμός ΗΣΑΠ "Θησείο")

Η Μαρία Μανουσάκη θα παρουσιάσει το καινούργιο της άλμπουμ Sole Voyage στις 12 Μαρτίου στην Αθήνα στο Κελάρι Athenaeum, Ανδριανού 3 Θησείο στις 10:00μμ.

Συνοδεύεται απο τους καταξιωμένους μουσικούς Γιάννης Κιριμκιρίδης στο πιάνο, Μιχάλης Ευδαίμων στο μπάσο, Κώστας Αναστασιάδης στα τύμπανα και Tigran Sargsyan στα φωνητικά και στο ντουντουκ.

Η Μαρία Μανουσάκη ειναι βιολίστρια με διεθνή παρουσία στο χώρο της τζαζ και world μουσικής. έχει καταγωγή από τα Χανια. Η ίδια είναι γεννημένη στη Νότια Αφρικη, μεγαλωμένη στην Ελλάδα και πρόσφατα εγκατεστημένη στη Νέα Υόρκη, εμπνέεται απο τις Κρητικές της ρίζες και την αγάπη της για την τζαζ, για να δημιουργήσει τις νέες συνθέσεις της οι οποίες είναι μια μίξη της jazz με τα Κρητικούς ρυθμούς και μελωδίες.

https://www.facebook.com/events/1664238887175230/

Δευτέρα 7 Μαρτίου.

Σεμινάριο του Alex Flouros.
Τα ακούσματα και οι επιρροές ανακαλύπτοντας τη μουσική

Alex Flouros , Μιχάλης Ευδαίμων,Μάριος Ιωάννου,Μανώλης Γαβαλάς,Θάνος Παγκράτης , Ιορδάνης Ακριτίδης σε ένα live γύρω από τα ακούσματα και τις επιρροές που στιγμάτισαν το μουσικό τους ταξίδι!

Σας περιμένουμε !
Είσοδος ελεύθερη!

LAB | Music Education
Σουλτάνη 12, 10683 Αθήνα

https://www.facebook.com/events/583391618493203/

Σάββατο 5 Μαρτίου
Funky Lab live @ Afrikana

Οι Funky Lab γεννήθηκαν σε μουσική σχολή.
Δύο καθηγητές και τρεις μαθητές ένωσαν τις δυνάμεις τους. Ο Μάριος είχε την ιδέα, ο Μιχάλης την πίστεψε και ακολούθησαν ο Ιορδάνης , η Κατερίνα και ο Θάνος.

Το ρεπερτόριο αφορά από τα 70’s μέχρι και σύγχρονη Funk. Από Graham Central Station, The Isley Brothers, Ohio Players, Solomon Burke, The Jacksons, Sly & The Family Stone μέχρι Phat Phunktion, Milo Z, Paulo Mendonça και Dumpstaphunk!

Η απόδοση είναι σφιχτό, δυναμικό, καλά δουλεμένο, ποιοτικό Funk!

Funky Lab:
Ιορδάνης Ακριτίδης: Φωνή
Κατερίνα Λιάκη: Πλήκρα
Θάνος Παγκράτης: Κιθάρα
Μάριος Ιωάννου: Τύμπανα
Μιχάλης Ευδαίμων: Μπάσο
Φαίη Καραστεργίου: back vocals

https://www.facebook.com/events/1563914107252219/